Μεσιτικά Γραφεία ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ - Γρηγόρης Λιάντας και συνεργάτες - realty.gr
English
Μεσιτικό Γραφείο Κτηματοεπενδυτική
Αναζήτηση Ακινήτων Επιλεγμένα Ακίνητα Ανάθεση Ακινήτου   Η Εταιρεία Επικοινωνία
Η Εταιρεία

Σύμβουλοι Ακινήτων - Εκτιμητές -    Διαχειριστές ακινήτων

 

ΑΓΟΡΕΣ  ΠΩΛΗΣΕΙΣ  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

                 ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ

 

Η ¨REALTY.GR,με μία ανοδική πορεία στην κτηματαγορά της Θεσσαλονίκης, από το 1978, με περισσότερα από 4.500 ακίνητα στη διάθεση της και περίπου 7.500 πελάτες, σας προτείνει μία στενή συνεργασία με γνώμονα το κοινό μας όφελος.
Η υπευθυνότητα, η γνώση της αγοράς και η ψυχολογία του πελάτη μας είναι τα ελάχιστα που μας διακρίνουν, γι' αυτό βρισκόμαστε 33 χρόνια τώρα στη κορυφή της πυραμίδας της κτηματαγοράς της Θεσσαλονίκης.                            

Ως ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ δίδουμε τις πιο αξιόπιστες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις, θα μας βρείτε βέβαια στους καταλόγους τους Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Η REALTY.GR  ασχολείται με όλες τις κατηγορίες ακινήτων.Το τμήμα πωλήσεων της έχει πολύ καλά εκπαιδευμένους πωλητές όπου ανταποκρίνονται σε κάθε περίπτωση,διαθέτουν γνώση, εμπειρία, επαγγελματισμό, πνεύμα συνεργασίας, ηθικές αρχές, πίστη και αφοσίωση στην εταιρεία και στους πελάτες της .Επιπλέον, το εξειδικευμένο γνωστικό τους υπόβαθρο και η εμπειρία τους στην κτηματομεσιτική αγορά σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη διεύρυνση των γνώσεων τους μέσω ολοκληρωμένων και συστηματικών προγραμμάτων, είναι παράγοντες που δίνουν τη δυνατότητα στα στελέχη της εταιρείας να παρέχουν τις διαρκώς ενημερωμένες  υπηρεσίες, όπως αυτές απαιτούνται από την αγορά .Στόχος είναι η διασφάλιση πως τα στελέχη μας είναι ικανά να παρέχουν γρήγορη αξιολόγηση των αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη, ώστε να προταθούν τα κατάλληλα ακίνητα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Εκτός από τις πωλήσεις και ενοικιάσεις διαμερισμάτων, βιλλών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, σταθμών αυτοκινήτων, και γραφείων στη Θεσσαλονίκη ασχολούμαστε με αγροτεμάχια, επαγγελματικά κτίρια, βιομηχανικά κτίρια, εκτάσεις για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, διατηρητέα κτίρια, νησιά, ξενοδοχεία και οικόπεδα για πώληση και αντιπαροχή.

Η REALTY.GR με το δίκτυo της εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και επεκτείνεται στην ΡΩΣΣΙΑ- ΕΥΡΩΠΗ - ΑΜΕΡΙΚΗ - ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

Στα ακίνητα που διαχειριζόμαστε συμπεριλαμβάνονται καταστήματα στην πυρίκαυστο ζώνη, Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Ερμού κλπ. για ενοικίαση και πώληση. Αγροτεμάχια των 10 στρ., των 22 στρ., των 32 στρ. κλπ. στην περιοχή του αεροδρομίου, αγροτεμάχια στην Δυτική είσοδο της πόλης και οικόπεδα πλησίον στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Σε άλλες περιοχές, 100 στρ. στην Χαλκιδική, 150 στρ. στην Κω, 300 στρ. στη Ρόδο, ξενοδοχείο στη Ρόδο και στην Κέρκυρα, ξενοδοχείο στην Αθήνα, κλπ.

Διατίθενται επίσης ακίνητα με πολύ καλή απόδοση από 2 έως και 8% χωρίς να ξοδέψουν χρήματα δικά τους.

Συνεργαζόμαστε με Τράπεζες για στεγαστικά δάνεια οποιασδήποτε μορφής και την ανάλογη ασφάλιση τους.

Με βάση την γνώση και ένα επαγγελματικά δομημένο περιβάλλον όλοι οι πελάτες επωφελούνται από την αξιόπιστη και επαγγελματική παροχή υπηρεσιών που προσφέρεται σε όλο το φάσμα του χώρου του real-estate.Με στόχο μας την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και πληροφοριών για κάθε προσωπική και εμπορική επένδυση η εταιρεία κατέχει τέτοια θέση ώστε να αναγνωρίζεται σαν μία εταιρεία αξιοπιστίας και παροχής λύσεων για τους πελάτες της.Σήμερα με την μεγάλη συνεισφορά της τεχνολογίας στον χώρο του real estate και το γεγονός, ότι η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε αυτόν τον τομέα και τον χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό, αποτελεί ένα επιπρόσθετο εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ των πελατών και των συνεργατών μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αυτό σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή/εξυπηρέτηση είναι ένας επιπλέον παράγοντας που οδηγεί την εταιρεία ένα βήμα μπροστά.Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην εταιρεία μας και στους πελάτες μας δεν είναι μόνο η επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και η προσωπική επαφή που αναπτύσσεται μεταξύ μας.

Η ΕΤΑIΡΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤAI ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ FRANCHISE

 

Είμαστε στη διάθεση σας και πιστεύουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας

Για την
REALTY.GR

Θόδωρος Λιάντας


 

 
ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

" REALTY.GR"
Θοδωρής Γρ.
 Λιάντας

Διεύθυνση:

Γρηγ. Παλαμά 14 ημιόροφος
Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 546 22
Tηλ:

2310-480100 
2310-436722 
2316-012002

Κιν: 
6940-974790
skype:  

teoliantas

 

Προσθήκη στα Αγαπημένα | Προτείνετε μας!
 
Created By G&G